Mot Amsterdam

Mot Amsterdam

Vi är ett kompisgäng som brukar ta en tripp utomlands varje år. Vissa gånger har vi varit borta en hel vecka, men oftast blir det en tripp torsdag – söndag. Nu har vi bestämt oss för en skräddarsydd gruppresa till Amsterdam.

Att anlita ett affärsreseföretag kan ofta gå bra även om man som vi, är ett kompisgäng. Företag som anordnar företagsresor brukar fixa gruppresor och konferensresor som skräddarsys för kunden. I vårt fall är då kunden kompisgänget och de hjälper oss lika bra som de skulle gjort om det var ett företag som skulle ut och resa.

Företaget som fixar vår resa heter AKI-travel och de erbjuder lösningar för företag, föreningar, kompisgäng mm. Läs mer om deras gruppresor.

Vad ska vi göra i Amsterdam

Vi har bokat in lite olika gemensamma aktiviteter under resan till Amsterdam. Givet är en guidad rundtur så vi får lite historia och kultur till livs. Ett besök på en riktigt bra restaurang är också förbokat. Där ska vi få äta lokala rätter och dricka holländsk öl. Men det som jag ser fram mot mest är ett besök på BOLS, som är ett välkänt destilleri. Där ska vi delta i en workshop där vi ska lära oss blanda drinkar, godaste drinken vinner.

Sen ska vi också titta på fotboll, AFC Ajax spelar på sin hemmaarena. Det ska bli riktigt kul. Vi har tidigare varit på fotboll i både Tyskland och England, och det är alltid kul att jämföra trycket på läktarna.

Vi är ju bara borta i fyra dagar, men vi ska också hinna med en eftermiddagstripp till Rotterdam är det tänkt.

Lite shopping och barbesök blir det också, men det behöver vi inte göra tillsammans allihop. Ibland brukar det bli så att alla hänger ihop, men ibland har vi delat upp oss i mindre grupper. Det enda som är viktigt och bestämt på förhand är att ingen ska behöva gå ensam om inte person själv kräver det.