Scouting och billiga kondomer

Att vara ute på scoutingutflykt innebär att man måste lämna bekvämligheterna bakom sig några dagar, och endast leva med det absolut nödvändigaste. Absolut nödvändigaste är en ryggsäck fylld med verktyg som kniv och rep, samt ett tält som man kan sova i. Att sova ute under bar himmel är inte att rekommendera, då insekter som myggor gillar att bita en. I tält är man också skyddad mot regn, hagel och snö. Det går såklart att bygga upp en egen liten koja eller hydda, men detta rekommenderas bara för de mest erfarna scouterna.

Någonting som man kan ta med sig utöver de allra nödvändigaste är billiga kondomer. Dessa kondomer är inte till för att ha kul med under natten (även fast det säkert finns de som gärna skulle passa på att ligga på nya platser under scoutingen), istället används dessa gummiballonger till att säkert frakta stora mängder vatten. Vatten behövs när man ska släcka lägerelden.

Det går naturligtvis att ta med sig vattenflaskor fyllda med vatten, men dessa tar upp plats även när de är tomma. Kondomer och andra sidan kan så små att de får plats i byxfickan. Anledningen till att man ska välja kondomer istället för vanliga ballonger har att göra med att kondomer, dyra som billiga, är skapade för att kunna hålla mycket mer än vanliga ballonger. Det gör att de inte spricker lika lätt. Detta innebär att så länge man orkar bära allt vatten, kan man frakta flera liter åt gången.

Utöver vatten finns det andra saker man kan frakta i kondomerna. Förslagsvis kan man frakta mediciner (ifall man måste ta sådana dagligen), mat (exempelvis flingor, makaroner eller någon annan torrmat), samt kryddor (ifall man vill kunna salta och peppra mat). Billiga kondomer kan med andra ord användas till mycket mer än sex.

Billiga kondomer finns att köpa på https://www.kondomvaruhuset.se/