Varmt och skönt på passet med Termo Original

Jag har jagat i många år nu, och som alla av oss som är ute i ur och skur vet, att börjar man frysa, då är det kört. Jag har testat alla möjliga sorters underställ genom åren, från billigt till dyrt, från kända märken till totala chansningar. Det mesta har ju funkat okej, men nu har jag hittat ett märke som hållit mig riktigt varm och skön under sena kvällar i vak på vildsvin. Det är ett märke som heter Termo Original som har lyckats övertyga mig.

Jag blev rekommenderad dem i jaktbutiken och har inte ångrat mig en sekund, det finns väl både dyrare och billigare varianter men detta passar mig perfekt.

Lager på lager av alla de sorter

I södra Sverige där jag bor har det hittills räckt med en lättare och tunnare variant, men nu har det även inhandlats ett ställ som kommer klara av vintern. Att jag håller värmen tvivlar jag inte en sekund på då Termo Original gör kläder till Yrkesmänniskor som jobbar och finns i hemskt mycket kallare klimat och omgivning än jag, något att ha i minnet om jag kommer mig i väg till Kanada som jag hoppas på. Får hoppas att det blir en riktig vinter med i år så jag hinner testa i lite kallare väder.

Lycka till på jakten, med både rådjur och älg framgent oavsett vad ni har under, men känner du att det blir kallt och att svetten stannar i plagget tycker jag gott att du kan ge Termo Original en chans. För mig vart det en fullträff och nu får man ju bara hoppas på fler fullträffar när jaktsäsongen drar igång på allvar.