Nu är jag äntligen 15 år!

Igår var en stor dag för mig. Jag fyllde 15 år och jag firade stort med släkt och vänner. I och för sig vet jag ju att man bara fyller ett antal år en gång, men ändå gillar jag uttrycket om att man bara fyller 15 år en gång. Lika väl som jag gillar att säga att jag faktiskt bara fyller 16 år en gång, eller alla andra åldrar för den delen med. Men det gör hela födelsedagen och firandet lite extra speciellt och jag märker hur alla på något vis fångas av uttrycket.

Men inte nog med att jag blev 15 så fick jag även idag mitt moppekort. Jag får med andra ord numera köra min moped som pappa så länge mekat med. Eller egentligen inte är det pappa som mekat, men han älskar att säga att det är han. I själva verket är det en mopedverkstad i Borås som heter MC Team1 som stått för dem goda kunskaperna. Pappa har mest druckit kaffe och kollat på när MC Team1s mekaniker mekat med min moped.

Vem kan stoppa mig?

Nej, vem kan egentligen stoppa mig nu? När vi hämtade mopeden så la jag ut en instagram-story och taggade Mc Team1 och skrev att dem är en mopedverkstad i Borås av bästa kvalitet. Flera av mina vänner kommenterade min story och sa att dem också haft inne sina mopeder där. Med andra ord var detta en verkstad man verkligen kunde lita på och jag tror det gjorde pappa väldigt trygg eftersom man aldrig visste vad mopeden skulle behöva byta i framtiden. Troligtvis massa saker som pappa inte hade en aning om vad det var för något och troligtvis något han inte ens hade kunna googla sig fram till. Nu är det gasen i botten, nu kör vi!