En scoutning av Kanada och historien om en lösfitta :D

Att scouta världen är verkligen ett äventyr på många olika sätt. Det är spännande och det finns så mycket att se och uppleva. Jag tycker att man växer som människa när man reser runt om i världen och möter folk med så olika livshistorier.

Jag minns en gång när jag av en lustig anledning vaktade ett hus vid Edgware Road i London. Huset var hälften byggnadsplats och ganska dammigt. Jag tog också hand om en hund, någon slags korsning, som hade dumpats i parets trädgård när den var valp.

En dag kände jag inte för att göra mitt dagliga besök i Londons centrala delar utan bestämde mig för att promenera längs med Edgwares High Street. De har en Baskins & Robins (en glasskedja från USA) så jag gick in och beställde två kulor glass och sedan satte jag mig utanför och tittade på folk.

När jag hade suttit en stund kom en tjej fram till Baskins & Robins och sa till mig: ”Jag minns inte när jag såg en Baskins & Robins senast.” Jag svarade att jag tyckte precis likadant som hon. Efter en stund kom hon ut med sin glass och vi fortsatte att prata. Det visade sig att hon var från Kanada och hade cyklat en lång bit genom London för att hälsa på en kompis som jobbade på någon TV-studio.

Det blev att vi tog en fika på en Starbucks i närheten och där fick jag reda på att hon var en artistic/exotic dancer och att hon och två andra tjejer skulle underhålla en man på kvällen. Han skulle tydligen vara den som var naken, bli avritad av tjejerna, servera dem vin och ge dem fotmassage. Om jag inte minns fel så innehöll upplägget en lösfitta också. Vilka historier alltså!

Jag har själv tänkt tillbaka på denna dag några gånger och jag har faktiskt beställt lite ”prylar” från sexiworld, en webbplats som säljer sexleksaker, för att överraska en kompis kommande Svensexan på ett liknande sätt som tjejerna från Kanada ;).

Hans fru kommer få en mycket mer seriös möhippa än Svensexan blir i alla fall, hans frus tjejkompisar har till och med hyrt in Lis Festplanering för att ha hand om det. Själva behöver vi sannerligen inte hjälp av några proffs för att festa, det klarar vi jääääkligt bra själva!!

Kommentarer är stängda.