Dags att köpa ny MC-jacka!

Ja men det skulle jag absolut säga att det är. Inte nog med att snö och is nu börjar smälta så börjar också fåglarna kvittra än mer och det är faktiskt inte mörkt när klockan är 16 på
eftermiddagen. Hur underbart? Det är ju inte bara att det blir ljusare utan det som också börjar nalkas runt hörnet är ju då MC-säsongen. Och när MC-säsongen börjar närma sig så är det ju också dags att köpa nya MC-kläder. Kanske mer specifikt för min del denna säsongen, köpa ny MC-jacka.

Vart köper jag MC-jacka?

Jag har fått den frågan flera gånger och jag har svarat lika många – på SMX Sports. Här kan jag sitta och scrolla i timmar efter som det finns så himla mycket snygga jackor. Jag skulle också kunna tänka mig att köpa två om jag får feeling. Detta mest för att också kunna känna att man har en som verkligen är bike specifik, men också för att kunna ta MC-jackan till jobbet utan att det ser helt galet ut. Jag funderade länge och till slut så beställde jag faktiskt hem två stycken. Via SMX Sports så hittar jag i princip alltid det jag behöver och det är verkligen något som jag uppskattar. För när man letar efter något på nätet så brukar jag inte ha sådan tur, men 9 av 10 gånger så har jag blivit otroligt nöjd och det är lätt att välja storlek med deras storleksguide eller kundtjänst. Med andra ord, fortsätt vänta nu på att det blir ännu ljusare senare på kvällen och snart så står vi där med hojen redo för säsongen!